0800330831

Особливості обміну євро в Полтаві

Після того, як в Україні ввели безвізовий режим, попит на євро в нашій країні значно зріс. Це не дивно, адже українці регулярно відвідують інші країни з метою туризму, заробітку, навчання та ін. Для таких цілей варто заздалегідь подбати про обмін валют, адже за кордоном гривню приймають не у всіх країнах, а якщо і беруть, то беруть за неї подвійну комісію. Щоб провести конвертацію валют і залишитися ще і в профіті, то варто заздалегідь вивчити фінансовий ринок визначити оптимальний момент для валютообмінних операцій.

Які чинники впливають на зміни курсу UAH/EUR?

Курс євро Полтава

Курс євровалюти залежатиме від різних нюансів. Як правило, в Україні люди вважають за краще купувати євро, коли національна валюта стає нестійкою через інфляцію, спад економіки, зростання імпорту, дестабілізацію геополітичної обстановки та ін. В банках України на курс EUR добре впливають інвестиційні вкладення, активність держави на біржах цінних паперів, енергоресурсів .

Якщо вас цікавлять актуальні котирування євро і не тільки, вивчіть сайт НБУ. Там щодня публікуються актуальні дані по різним валютним парам, саме вони є орієнтиром для інших комерційних банків і обмінників. Також дізнатися стан фінринку можна на:

  • сайтах-агрегаторах;
  • веб-сайтах популярних банків;
  • ресурсах ліцензованих обмінників

На жаль, грошові обміни в банках Полтави незручні для клієнтів через черги, нестачі грошових одиниць і бюрократичні формальності. Якщо звернутися до сертифікованого обмінного пункту, то ніяких проблем не виникне.

Як визначити благонадійність обмінника?

У Полтаві розташовані десятки обмінних точок, однак не всі вони є надійними і безпечними для клієнтів. Варто віддати перевагу компанії, яка:

  • має певний стаж на ринку фінансових послуг;
  • має позитивні відгуки від клієнтів;
  • відкриває доступ до роздільної юридичної документації;
  • оснащена камерами відеоспостереження і датчиками справжності валют;
  • гарантує захист персональних даних клієнта;
  • має велику мережу філій і власний сайт.

Всім цим критеріям відповідають обмінні пункти КІТ Груп, один з них є і в Полтаві. Тут можна провести обмін гривні на євро за вигідним курсом з мінімальною комісією. На сайті КІТ Group можна дізнатися адресу та контакти найближчого відділення, щоб зв'язатися з менеджерами і отримати консультацію стосовно покупки євро.